Smør 250 g Rørosmeieriet

Smøret ska vårrå åpent med dråppåa og nåen saltkoinn. Økologisk Røros Smør™ Økologisk Røros Smør har 2% havsalt og er naturlig laktoseredusert.
Produsent: Rørosmeieriet
Varenr.: RM20319
kr 69,00

Økologisk Røros Smør™

Økologisk Røros Smør har 2% havsalt og er naturlig laktoseredusert.

“Smøret ska vårrå åpent med dråppåa og nåen saltkoinn.”
Slik beskrev Ingrid Skancke i Djupsjølia ved Røros det perfekte smøret. Det er etter inspirasjon fra Ingrid at Rørosmeieriet har utviklet oppskriften til det økologiske Røros Smør.

Fløte syrnes over lang tid til rømme, som så kjernes til smør før det tørrsaltes med norsk, uraffinert havsalt. Smøret vårt er mindre kompakt enn andre typer smør, og har en aromatisk, lett syrlig og tydelig smørsmak. Det har sin helt naturlige farge, fasthet og smak.

Innholdet av fett varierer naturlig med årstidene, og smøret som kjernes om sommeren er gulere og mykere enn det som kjernes vinterstid.

Økologisk Røros Smør har fått Matmerks Spesialitetsmerke, og ble i 2013 kåret til Beste Meieriprodukt i Det Norske Måltid.

NÆRINGSINNHOLD pr. 100 gram

Energi: 3216 kJ (782 kcal)
Fett: 87 g
Hvorav mettede fettsyrer 58 g
Karbohydrat: <0,1 g
Hvorav sukkerarter: <0,1 g
Protein: 0,8 g
Salt: 2,0 g

Naturlig laktoseredusert

Ingrediensar:

Økologisk Røros Rømme (fløte* og melkesyrekultur) og norsk uraffinert havsalt.

(*økologisk)

Allergen: Melk


Økologisk lavpasteurisert og ikkje-homogenisert fløyte, havsalt og mjølkesyrekultur

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Rømme 250ml Rørosmeieriet

Økologisk Røros Rømme har fått Matmerks Spesialitetsmerke, og ble i 2015 kåret til Beste Meieriprodukt i Det Norske Måltid.
kr 49,00

Yoghurt naturell 470 ml Rørosmeieriet

Rørosmeieriets egen oppskrift med en helt særegen blanding.
kr 39,00

Spirelli spelt 500 g Naturata

Dinkel spirelli
kr 64,00
Produkter spesifikasjoner
Allergen mjølk
Næringsdeklarasjon Næringsinnhald per 100 g=;Energi=3200 kJ/720 kcal;Feitt=85 g;_derav metta feitt=56,6 g;Karbohydrat=1,0 g;_derav sukkerartar=1,0 g;Protein=1,0 g;Salt=2,0 g